Workshops/begeleiding

Workshops voor groepen.

schoolproject Dingstede: bergen plastics

schoolproject Dingstede: bergen plastics

Schoolproject – familiedag – personeelsuitje – kinderfeestje?

Cultuureducatieproject, iets te vieren, of iets leuks doen met een groepje vrienden of collega’s, bel mij en je krijgt een kunstzinnige workshop op maat. Voor groepen vanaf 6 personen organiseer ik eenmalige workshops op afspraak.
Tot 8 mensen kan het in mijn eigen atelier. Als er meer mensen meedoen kan het op een andere locatie in Dwingeloo, maar kan ik ook in een door jullie georganiseerde ruimte werken.
Voorbeelden zijn: een dag speksteen bewerken, een dagdeel COBRA-workshop, kunst workshops met als inspiratie kunstenaars als Miro, Klee, Nikky de St Phalle e.a. Aboriginal kunst, werken met oliepastel of een houtpastel maken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de ongeveer 20 technieken waar je uit kunt kiezen. Het zijn allemaal technieken die geen enkele ervaring met enig materiaal vereisen.

Samen overleggen we wat je wilt doen.
Neem contact met me op en we bedenken samen een leuke workshop op maat.
Kosten bij minder dan 8 personen € 15 pp. Bij meer personen wordt de prijs aangepast aan aantal en gebruikt materiaal.

workshop Aboriginal Art

workshop Aboriginal Art

 

Outdoor evenementen combineren met kunstzinnig bezig zijn? Ga naar www.taribush.nl

 

 

 

 

PGB Begeleiding

lekker werken

lekker werken

Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen op een persoonlijke wijze begeleid worden bij het werken met kunstzinnige technieken. Daarbij kan het gaan om activerende of ondersteunende dagbesteding. De activiteiten worden op een aangepaste en individuele manier aangeboden.